تاریخ انتشار: دوشنبه 1405/06/23 - 01:48
کد خبر: 563800

خلیل‌زاده: شرایط برابری با تیم‌ها نداریم/ برای بازی اول مشکل داریم

خلیل‌زاده: شرایط برابری با تیم‌ها نداریم/ برای بازی اول مشکل داریم

مدافع و کاپیتان تیم فوتبال تراکتور گفت: فشردگی مسابقات، نداشتن میزبانی و کمبود زمان برای ریکاوری شرایط سختی برای تیم ایجاد کرده است.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از مهر؛ شجاع خلیل‌زاده در نشست خبری پیش از دیدار تراکتور برابر شباب الاهلی امارات، اظهار داشت: همیشه بازی اول سخت‌ترین بازی است. مشکلی که داریم این است که تعدادی از بازیکنان اصلی‌مان را در اختیار نداریم و مصدوم شده‌اند؛ بازیکنانی که می‌توانستند خیلی به ما کمک کنند. تمرینات خوبی داشته‌ایم و آماده این بازی سخت هستیم.

وی ادامه داد: شباب الاهلی تیم خوبی است و بازیکنان خوبی دارد. دو، سه بازیکن خوب ایرانی هم در این تیم حضور دارند. ما با انگیزه و تمرکز بازی می‌کنیم و انسجام تیمی خود را نشان خواهیم داد. تمامی نکات فنی را آقای نکونام گفته‌اند. امیدوارم بازی خوب و تماشاگرپسندی باشد و برای تراکتور آرزوی موفقیت دارم.

خلیل‌زاده در پاسخ به سؤالی درباره فشردگی مسابقات لیگ ایران و اینکه آیا این موضوع به نفع تراکتور است یا خیر، گفت: شرایط سختی است و اصلاً خوب نیست. میزبانی را از تیم‌های ایرانی گرفته‌اند و نمی‌توانیم در خانه بازی کنیم و مدام روی هوا هستیم. بعد از بازی زمان کافی برای ریکاوری نداریم. بازیکن مصدوم و محروم داریم و شرایط برابری با سایر تیم‌ها نداریم.

وی ادامه داد: امیدوارم فدراسیون و سازمان لیگ به شکلی برنامه‌ریزی کنند که فشار زیادی روی بازیکنان ما وارد نشود. بازیکنانی داریم که به دلیل فشردگی مسابقات و برنامه‌ریزی‌ها، از نظر بدنی شرایط ایده‌آلی ندارند. امیدوارم برنامه‌ریزی‌ها به‌گونه‌ای باشد که بتوانیم نتایج خوبی در آسیا کسب کنیم و سربلند باشیم.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
ایجاد فضای بی‌نظمی و بروز تنش‌های احتمالی در محیط دانشگاه، پیامد مستقیمِ سیاست‌های تجملی و عدم برخورد قاطع با جریان‌های انحرافی است
تصاویری از آیت الله سید مجتبی خامنه ای دو سال پیش که به عیادت مجروحان پیجری در بیمارستان های تهران رفتند
رفع موانع تولید و ساماندهی تجارت؛ محورهای قانون جدید کشاورزی
جنگ اقتصادی نیازمند ستاد مشترک و دیپلماسی فعال است
 دویست شب قدرت‌نمایی «ما»
فیلم | جنگ با ایران، وضعیت ذخایر نفت آمریکا را به شرایط بحرانی رسانده است
پشت پرده اتاق پیام‌رسانی ترامپ
تهران، میدان انقلاب، شب ۲۰۰ ام
برق در المان، بحران هزینه زندگی در انگلیس و کاهش رشد اقتصادی در ژاپن
مسئولیت سهل‌انگاری در امنیت دانشگاه بر دوش شماست
فیلم | بلاگردان ایران، حضرت آقا، خداحافظ...
خیابان محل آفرینش یک ملت متحد
رفتارهای متناقض آمریکا تغییر دکترین هسته‌ای ایران را توجیه‌پذیر می کند
پنج عامل خاموش فروپاشی خانواده؛ از خودخواهی تا توقعات نابجا
ایران در مسیر دو انقلاب!
نتایج نهایی آزمون‌ها پس از رسیدگی به اعتراض‌ها در سامانه «بینا» قابل مشاهده است
آغاز انتخاب کادر اجرایی کاروان‌های تمتع ۱۴۰۶
تهیه ۱۲ طرح عملیاتی برای رفع مسائل ذی‌نفعان تأمین‌اجتماعی
قیمت برخی محموله‌های فیزیکی نفت از ۱۳۰ دلار فراتر رفت
مخبر: دشمن در حوزه‌های مختلف در مقابل ایران شکست خورد
روابط ایران و چین با اراده رهبران دو طرف در سطح راهبردی هدایت می‌شود
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top